fbpx

1-op-1 coaching

stop met diëten, los het nu voor eens en voor altijd op!

Herken jij je hierin?

R

Je hebt in je leven al tig diëten geprobeerd, allemaal met succes want je viel telkens behoorlijk af, maar je raakt steeds moedelozer, want elke keer kreeg je alle kilo’s weer terug met vaak nog een paar bonus kilo’s ook.

R

Je bent eigenlijk je hele leven al ontevreden over je lijf, je hebt jezelf altijd al te dik gevonden. De ene dag gaat het beter dan de andere, maar als je wel eens van die vrouwen ziet lopen met een paar kilo meer en hoe die zo goed in hun vel lijken te zitten, dan denk je: “Waarom kan ik dat nu niet?”. Want zelfs als je veel afgevallen bent, word je nog altijd niet echt blij van je eigen spiegelbeeld, ook al weet je allang dat ‘gezondheid veel belangrijker is’. Yeah, right!

R

Je bent altijd met eten bezig en dan niet omdat je een enorme kookfanaat bent, maar omdat eten altijd in je gedachten zit: mag ik dit, zou ik dat wel doen? Het lijkt wel een obsessie en je kunt je niet meer heugen dat je voor het laatst echt onbezorgd en lekker gegeten hebt.

R

Als je een rotdag hebt gehad op je werk of je slecht voelt, grijp je snel naar iets lekkers, je vindt dat je dat dan verdiend hebt. Even werkt dat, maar al gauw voel je schaamte op komen over wat je hebt gedaan en voel je je nog rotter dan voorheen. Je scheldt op jezelf dat het ook geen wonder is dat je te dik bent, want dat je geen enkele zelfbeheersing hebt.

R

Als je een keer probeert een gezonde keuze te maken, roept iedereen meteen: “Ben je nou weer op dieet?” of “Hè, doe niet zo ongezellig!” En vaak ben je dan sterk, maar net zo vaak denk je: “Ach weet je, laat ook maar” of “Nou, alleen vanavond dan…” en daar ga je weer. Inmiddels geloof je zelf eigenlijk ook niet meer dat het je ooit nog gaat lukken.

R

Je hebt het gevoel dat jij de enige bent die worstelt met haar lijf en dat eten en je voelt je daar vaak eenzaam in. Vriendinnen die dikker zijn, lijken nergens mee te zitten en moedigen je zelfs aan om nog een wijntje te nemen of zeggen: “Je ziet eruit alsof je wel een stuk chocola kan gebruiken, hier!” Ook je partner is wel klaar met al die dieetpogingen en zegt vaak: “joh laat toch zitten, eet gewoon met ons mee, van mij hoef je niet op dieet hoor.” En dat lijkt wel lief, maar het voelt vooral alsof hij klaar is met al dat gedoe en ook niet gelooft dat het je gaat lukken en dat doet echt pijn.

R

Je vraagt je af hoe het kan dat je op je werk en in je verdere leven alles prima op de rit hebt, maar dat het je niet lukt om “normaal” te eten. Dat irriteert je mateloos, je ziet het als een ultiem teken van zwakte.

Hoe moeilijk kan het nou zijn, het is toch gewoon een kwestie van wilskracht en doorzetten?

Nou heel moeilijk blijkbaar, ook al gaat het niet eens om een enorm aantal kilo’s. Want voorlopig is het er nog niet af en ben je elke dag bezig met dat eten en raak je steeds gefrustreerder…

Hoe zou het voor je zijn als…

Je nooit van je leven meer op dieet hoeft! De opluchting, de verlossing van die dwingende gedachten over eten, die je de hele dag beheersen.

Je dat eindeloze gevecht tegen de calorieën en de kilo’s eindelijk los kan laten en gewoon kunt genieten van eten zonder dat je voortdurend bang bent dat er weer een kilootje bij komt?

Je gewoon kunt eten, ook met vriendinnen, zonder dat je telkens zit te wikken en wegen of je iets wel of niet neemt? Zodat je kunt lachen en genieten met die meiden, daar is die avond toch ook voor bedoeld?

Je echt tevreden kan zijn met je lijf ook als dat niet maatje supermodel is? En dat je van je lichaam kunt houden, om wat het allemaal voor je doet en de schoonheid ervan kan zien. En dat je gezondheid uiteindelijk belangrijker is dan het aantal kilo’s op de weegschaal. En dan niet dat je dat “weet”, want je weet het al en dat “weten” helpt helemaal niet, maar dat je het echt “voelt”, ook in je lijf.

Je het weer leuk vindt om voor jezelf te shoppen, omdat je je niet langer hoeft te verstoppen in kleding die je minder dik laat lijken, maar juist kan kiezen voor dat leuke jurkje, omdat het je gewoon hartstikke goed staat? En dat je dan ook echt kunt genieten van complimenten over hoe goed je eruit ziet.

Dat is mogelijk als je nu start!

In een traject van 16 weken ga je leren een einde te maken aan die eindeloze strijd tegen de calorieën, tegen de kilo’s, tegen je lijf, een einde aan het gevecht tegen jezelf! In 8 diepgaande gesprekken van 1,5 uur,  met huiswerkopdrachten tussendoor leer je om op een heel andere manier naar eten en je lichaam te kijken. Een andere mindset, waardoor je weer kunt gaan genieten.

“Dubbel en dwars waard” – Annemarie

“Het traject bij Saskia is het allerduurste cadeau wat ik mezelf ooit heb gegeven, maar ook het allerbeste cadeau! Zij heeft me inzicht gegeven in mijn eetpatronen, waarom ik at en op welke momenten. En ze heeft me vooral handvatten gegeven om dit gedrag, waar ik al zoveel jaar last van had en waar ik me zo ongelukkig bij voelde, om te draaien.

Ik heb nu dagen dat ik niet meer de hele dag aan eten denk en ik kan op de moeilijke momenten steeds beter en vaker kiezen om niet te eten.

Voor het eerst in mijn leven vraag ik mezelf af: wat heb ik nu echt nodig? En dat voelt zo goed! Ik ben er nog niet, het traject is wel afgelopen, maar het leren gaat door en ik heb er alle vertrouwen in. En het mooiste is dat ik nu geleidelijk maar gestaag ook eindelijk die kilo’s aan het verliezen ben.

Ik gun iedereen met deze problemen de begeleiding van Saskia. Het is het dubbel en dwars waard!” 

Wanneer je dit traject hebt doorlopen, zal je merken dat:

R

Eten niet langer jouw vijand is, maar een bron van voeding en plezier: je eet om je lijf te voeden, om je goed te voelen en om ervan te genieten!

R

Je weer “gewoon” gaat eten: geen verboden voedingsmiddelen, geen afgepaste hoeveelheden, geen eetschema’s, niks apart koken voor jezelf, allemaal niet. Hierdoor kan je stofwisseling normaliseren, want die is door al dat (over)eten en diëten totaal van slag, en gaat je lijf weer normaal op voedsel reageren.

R

Je bent bevrijd van de zoektocht naar dat wonder-dieet dat voor jou het verschil gaat maken. Maandagen zijn weer gewoon maandagen, geen nieuwe start voor de zoveelste dieetpoging meer, geen baaldag meer op donderdag omdat je het weer niet volgehouden hebt, op zaterdag niet met een nieuw dieetlijstje naar de supermarkt zodat je na het weekend weer een nieuwe poging kan wagen.

R

Je inzicht hebt in jouw valkuilen en zwakke of rot-momenten en andere oplossingen daarvoor hebt dan eten of drinken zodat je je niet alleen langdurig beter gaat voelen, want dat eten werkt maar zo kort he, maar ook weet hoe je kan voorkomen dat je in dit soort “gevaarlijke” situaties belandt.

R

Je niet langer in gevecht bent met je lijf, geen hekel meer hebt aan je eigen lichaam, maar er juist vertrouwen in hebt en waardeert wat het allemaal kan, ook al is het geen killerbody. Je zult goed willen zorgen voor deze trouwe bondgenoot, waardoor je echt anders zult kijken naar wat je erin stopt en jouw oude “verleiders” ineens een stuk minder verleidelijk lijken.

R

Je weer met plezier naar jezelf kan kijken in de spiegel en je niet telkens vraagt: ben ik niet te dik, zie ik er niet dik uit in deze broek? Je weet hoe je er uit ziet en dat is helemaal oke. Echt!

Na dit traject ga je nooit meer op dieet

Kun je weer gewoon gaan genieten en heb je vertrouwen in je eigen lijf .

Hoe fijn is dat! Jouw investering in deze ommekeer bedraagt € 1997,00.

Veelgestelde vragen

Lees er meer over

Hoe kan je nou afvallen als je niet een bepaald eetpatroon krijgt voorgeschreven?

Gangbare diëten gaan uit van calorie-restrictie. Probleem daarbij is dat het gaat om een onnatuurlijke situatie die je vol moet houden. Uiteindelijk loopt dat bijna altijd mis. Geen mens houdt het vol om zich altijd in te houden. Zo ontstaat het jo-jo-en. Bij dit programma gaat het in eerste instantie helemaal niet om een ander eetpatroon, maar juist om een andere mindset tegenover je lijf en eten. Door die andere mindset, ga je anders eten en daarmee ook geleidelijk afvallen.

Hoe werkt dit programma dan?

Door een andere mindset leer je anders naar je lijf en eten kijken. In plaats van je lijf als de vijand te zien, wordt het je bondgenoot, waar je goed voor wilt zorgen. Daardoor leer je veel beter wat je nodig hebt en ga je vanzelf anders kijken naar wat je erin stopt en dus naar wat je eet.

Hoe lang duurt het voor ik ga afvallen?

Dat hangt er een beetje vanaf hoe snel je je een andere mindset eigen kunt maken, daar is ontzettend veel variatie is, omdat iedereen een andere relatie met eten heeft. De ervaring leert dat het afvallen vrij snel begint, maar wel veel geleidelijker gaat dan met een regulier dieet. Uit onderzoek blijkt echter dat mensen die geleidelijker afvallen, vaak veel beter op gewicht blijven dan mensen die via een crashdieet in korte tijd heel veel ineens afvallen. Dat is ook wel logisch, want met een crashdieet verander je niets wezenlijks aan je relatie met eten en je lijf, dus terugval is bijna onvermijdelijk. Daarbij zorgt een crashdieet ervoor dat je lijf in no-time leert om met zeer weinig voedsel toe te kunnen. Zodra je weer begint met “normaal” eten, gaat je lichaam alles wat je meer eet dan toen je op dieet was, opslaan als reserve voor de volgende periode van schaarste: de jojo-cyclus is geboren….

Hoeveel ga ik afvallen?

Dat hangt van een aantal factoren af: hoeveel wil je afvallen? Hoe ver zit je van een gezond gewicht af? Hoeveel tijd gun je jezelf? Maar vooral: wanneer ben je tevreden met je eigen lichaam?

 

Wil jij ook graag genieten van eten en tevreden zijn over je lichaam?

Download dan hier mijn e-book waarin ik je uitleg hoe je blijvend gewicht kan verliezen en tegelijkertijd kan blijven genieten van eten.

Privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!