fbpx

Dankjewel

voor je interesse in mijn e-book!

Wat leuk dat je interesse hebt in mijn ebook. Ik verzeker je dat het je kijk op eten zal veranderen.

Maar nu je hier bent heb ik een mooi aanbod voor je om gelijk een stap verder te gaan, om ook daadwerkelijk stappen gaat zetten in jouw relatie met eten.

Want misschien vraag je je nu nog af het jou ooit gaat lukken om een blijvende verandering te creëren. Je hebt immers al zoveel geprobeerd in al die jaren en het heeft allemaal tot niets geleid. Je wil het zo graag anders, maar kan dat?

Ja, dat kan, ook voor jou!

Want in deze mini-cursus ga ik je op een andere manier laten kijken naar eten en naar je lichaam en daar begint het de verandering.

En dan niet in de vorm van eetschema’s en allerlei eetregels, maar stappen die jou echt verder helpen, doordat je iets gaat veranderen in de manier waarop jij om gaat met eten en daarmee ook omgaat met je lichaam.

Door middel van concrete opdrachten en oefeningen ga je onderzoeken hoe jij eigenlijk tegen eten aan kijkt, wat eten voor jou betekent, hoe je naar je lichaam kijkt en daar mee omgaat.

Want als je snapt WAAROM je zo met eten en je lichaam om gaat, dan kun je daar wat aan veranderen en dan ga je ook andere keuzes maken en die andere keuzes leiden tot een ander lichaam. En niet alleen vandaag of morgen, maar voor de rest van je leven!

Deze mini-cursus kost maar € 27 en wat van je tijd om er mee aan de slag te gaan natuurlijk.

Wil jij ook graag genieten van eten en tevreden zijn over je lichaam?

Download dan hier mijn e-book waarin ik je uitleg hoe je blijvend gewicht kan verliezen en tegelijkertijd kan blijven genieten van eten.

Privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!