fbpx

Belangrijke links als je meer wil weten over mijn diensten:

R

Wil je graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij? Plan dat hier zelf met me in op een voor jou passend moment.

R

Wil je graag mijn ebook “Afvallen door een andere mindset” ontvangen? Laat dan hier je gegevens achter, dan ontvang je het direct.

R

Wil je graag gelijk starten met mijn 10 weken durende online programma “Een geweldige relatie met eten en je lichaam”, waardoor je echt duurzaam je eetgedrag kunt veranderen, dan kun je hier gelijk beginnen.

R

 Wil je graag eerst kennismaken met mijn online programma, zodat je kan zien of het bij je past, begin dan met mijn mini-cursus, die geeft je een goed beeld wat je kan verwachten en zet je zeker weten al aan het denken over jouw eetgedrag.

R

Wil je een goed beeld krijgen van hoe ik werk, mijn uitgangspunten en aanpak? Dan is het een goed idee om mijn gratis masterclass “Een geweldige relatie met eten en je lichaam” te kijken.

Veelgestelde vragen

Lees er meer over

Hoe kan je nou afvallen als je niet een bepaald eetpatroon krijgt voorgeschreven?

Gangbare diëten gaan uit van calorie-restrictie. Probleem daarbij is dat het gaat om een onnatuurlijke situatie die je vol moet houden. Uiteindelijk loopt dat bijna altijd mis. Geen mens houdt het vol om zich altijd in te houden. Zo ontstaat het jo-jo-en. Bij dit programma gaat het in eerste instantie helemaal niet om een ander eetpatroon, maar juist om een andere mindset tegenover je lijf en eten. Door die andere mindset, ga je anders eten en daarmee ook geleidelijk afvallen.

Hoe werkt jouw methode dan?

Door een andere mindset leer je anders naar je lijf en eten kijken. In plaats van je lijf als de vijand te zien, wordt het je bondgenoot, waar je goed voor wilt zorgen. Daardoor leer je veel beter wat je nodig hebt en ga je vanzelf anders kijken naar wat je erin stopt en dus naar wat je eet.

Hoe lang duurt het voor ik ga afvallen?

Dat hangt er een beetje vanaf hoe snel je je een andere mindset eigen kunt maken, daar is ontzettend veel variatie is, omdat iedereen een andere relatie met eten heeft. De ervaring leert dat het afvallen vrij snel begint, maar wel veel geleidelijker gaat dan met een regulier dieet. Uit onderzoek blijkt echter dat mensen die geleidelijker afvallen, vaak veel beter op gewicht blijven dan mensen die via een crashdieet in korte tijd heel veel ineens afvallen. Dat is ook wel logisch, want met een crashdieet verander je niets wezenlijks aan je relatie met eten en je lijf, dus terugval is bijna onvermijdelijk. Daarbij zorgt een crashdieet ervoor dat je lijf in no-time leert om met zeer weinig voedsel toe te kunnen. Zodra je weer begint met “normaal” eten, gaat je lichaam alles wat je meer eet dan toen je op dieet was, opslaan als reserve voor de volgende periode van schaarste: de jojo-cyclus is geboren….

Hoeveel ga ik afvallen?

Dat hangt van een aantal factoren af: hoeveel wil je afvallen? Hoe ver zit je van een gezond gewicht af? Hoeveel tijd gun je jezelf? Maar vooral: wanneer ben je tevreden met je eigen lichaam?

 

Wil jij ook graag genieten van eten en tevreden zijn over je lichaam?

Download dan hier mijn e-book waarin ik je uitleg hoe je blijvend gewicht kan verliezen en tegelijkertijd kan blijven genieten van eten.

Privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!