fbpx

Je hebt je aangemeld

Masterclass: Een geweldige relatie met jezelf en je lichaam

Wat leuk dat je je hebt aangemeld voor de masterclass “Een geweldige relatie met eten en je lichaam”.  De link naar de masterclass ontvang je binnen een paar minuten in je mailbox. Check even je spambox als je geen mail binnen krijgt.

Door deze masterclass aan te vragen heb je de belangrijke eerste stap gezet naar die geweldige relatie.

Want misschien vraag je je nu nog af of dat voor jou wel is weggelegd. Je hebt immers al zoveel geprobeerd in al die jaren en het heeft allemaal tot niets geleid. Je wil het zo graag anders, maar kan dat?

Ja, dat kan, ook voor jou!

Want in deze masterclass ga ik je op een andere manier laten kijken naar eten en naar je lichaam en daar begint het de verandering.

En om veel meer uit de masterclass te halen en gelijk door te kunnen pakken, heb ik een mooie aanbieding voor je.

Saskia de Ridder

Met de mini-cursus “Mijn geweldige relatie met eten en mijn lichaam” kan je meteen verder aan de slag met de kennis de je opdoet in de masterclass, waardoor je ook daadwerkelijk stappen gaat zetten.

En dan geen stappen in de vorm van eetschema’s en allerlei eetregels, maar stappen die jou echt verder helpen, doordat je iets gaat veranderen in de manier waarop jij om gaat met eten en daarmee ook omgaat met je lichaam.

Door middel van concrete opdrachten en oefeningen ga je onderzoeken hoe jij eigenlijk tegen eten aan kijkt, wat eten voor jou betekent, hoe je naar je lichaam kijkt en daar mee omgaat.

Want als je snapt WAAROM je zo met eten en je lichaam om gaat, dan kun je daar wat aan veranderen en dan ga je ook andere keuzes maken en die andere keuzes leiden tot een ander lichaam. En niet alleen vandaag of morgen, maar voor de rest van je leven!

Deze mini-cursus kost je als kijker van de masterclass maar € 27 en wat van je tijd om er mee aan de slag te gaan natuurlijk.

Want stel je toch een voor dat dit de start is van die geweldige relatie met eten en je lichaam waar je zo naar verlangt:

Genieten van eten op dat leuke feestje

Blij zijn met je lijf als je in je nieuwe jurkje voor de spiegel staat

Bevrijd van de strijd als je ’s avonds op de bank ploft voor Netflix en snakt naar chocola

Ontspanning tijdens een etentje met vriendinnen

Wil jij ook graag genieten van eten en tevreden zijn over je lichaam?

Download dan hier mijn e-book waarin ik je uitleg hoe je blijvend gewicht kan verliezen en tegelijkertijd kan blijven genieten van eten.

Privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!