fbpx

Na maanden van voorbereiding, kan ik nu eindelijk zeggen: HET IS ER!!!
Mijn online programma “Een geweldige relatie met eten en je lichaam” is klaar!

En ik sta te popelen om het van de daken te schreeuwen en het iedereen aan te bieden.
Want met dit online programma
 kan je in 10 weken van frustratie naar ontspanning, van afzien naar genieten, van streng naar liefdevol voor jezelf en je lijf.

Zo blij met die omslag

Nog elke dag, na zoveel jaren, ben ik blij dat ik die omslag heb kunnen maken. Ik ben blijer met mijn lijf dan ik ooit geweest ben en ik geniet ook nog eens meer van eten dan ik ooit gedaan heb. Die vrijheid en die ontspanning, dat gun ik echt iedereen.

Alles wat er nodig is om die omslag te maken, zit in dit prachtige progamma:

 • 10 wekelijkse lessen met filmpjes waarmee je:
  • inzicht krijgt in hoe jouw eetgedrag in elkaar zit en waar het vandaan komt;
  • leert wat jouw triggers zijn, die ervoor zorgen dat je telkens in dezelfde valkuilen stapt en hoe je daarmee om kan gaan;
  • gaat begrijpen waarom je eet, zodat je snapt waarom het je tot nu toe niet gelukt is om je eetgedrag blijvend te veranderen en hoe je dat dus anders gaat aanpakken;
  • voor jezelf een een gezond voedingspatroon creëert, waarin je niet allerlei ingewikkelde menu’s hoeft te volgen, maar natuurlijk gewoon met je gezin kan mee-eten en waarin uiteraard ook ruimte is voor lekker genieten;
  • beter voor jezelf gaat leren zorgen, zodat je ’s avonds die bekende snack- en snaai-aanvallen niet meer krijgt;
  • weer van je lichaam gaat houden, er goed voor gaat zorgen en er mee gaat samenwerken, zodat je de signalen die je lichaam geeft gaat herkennen en ernaar gaat leren luisteren;
  • je vanaf dag 1 al anders naar eten gaat kijken;
 • een mooi werkboek waarin je echt actief aan de slag gaat met opdrachten om wat je hebt geleerd ook daadwerkelijk toe te gaan passen in je dagelijks leven, zodat je direct ervaart dat je andere keuzes gaat maken en wat het effect daarvan is;
 • een 1-op-1 coaching-sessie van 45 min. met mij om de puntjes op de i te zetten, zodat je die geweldige relatie met eten en je lichaam verder kan verdiepen en succesvol voort kan zetten;
 • maandelijkse Facebook live Q&A voor al je vragen;
 • besloten Facebook groep voor inspiratie, herkenning en ondersteuning;

Met dit programma kun je echt een verandering creëren in je relatie met eten. Je kunt die afschuwelijke cyclus van afvallen en weer aankomen, de frustraties, de moedeloosheid en het verdriet loslaten.

Van moeten naar willen

In plaats daarvan kun je genieten van eten, je lichaam voeden in plaats van vullen, je lekker voelen in je lijf en er trots op zijn, en jezelf geven wat je echt nodig hebt.

En het allermooiste is: als je dit onder de knie hebt, zijn “wilskracht”, “zelfbeheersing” en “volhouden” woorden die je kunt vergeten. Wat dit voelt zo goed, dit wil je gewoon de rest van je leven doen!

In september ga ik dit programma officieel lanceren en de wereld in slingeren, maar nu wil ik het graag tegen een gereduceerd tarief aanbieden aan de mensen die mij al een tijd volgen, dus ook aan jou. In ruil daarvoor wil ik heel graag je feedback op het programma.

Nu mooie start-korting

Dus voor jou is de investering in dit programma als je nu start € 399, straks in september gaat het programma € 599 kosten, dus je krijgt een mooie korting van € 200.

En misschien denk je nu: ja, maar de vakantie komt eraan, dus ik ga dit nu niet doen, want ik wil lekker genieten op mijn vakantie (en dan wil ik dus niet op mijn eten letten…..).

Overtuigingen

En dat is meteen een hele mooie, want dat is dus een overtuiging over eten, die niet helpt (overtuigingen over eten is een belangrijk onderdeel in het programma waar je mee aan de slag gaat).

Want ik ben de eerste om te zeggen dat je moet genieten van je vakantie en daar hoort ook lekker eten bij! Maar weet je: ik kom nooit zwaarder terug van vakantie en ik geniet ook echt van lekker eten en nee, ik ben niet 3 uur per dag aan het mountainbiken, wandelen of sporten, ik hou juist erg van strandbedjes en niks doen 😊

Juist door dit programma te doen, ga je zien hoe je jezelf vaak vast zet in dit soort gedachten, waardoor je dus inderdaad aankomt op vakantie, daarna weer op dieet moet, want een paar maanden later is het weer december en daar begint het gedonder weer…. herkenbaar?

En juist als je wat meer tijd en ruimte hebt, heb je ook de tijd om wat je leert te laten bezinken, daar eens over na te denken en daar wat mee te experimenteren.

Dus, denk je: ok, dit is wel wat voor mij, mail me dan via deze link, dan neem ik contact met je op om te zorgen dat je kan starten.

 

 

Wil jij ook graag genieten van eten en tevreden zijn over je lichaam?

Download dan hier mijn e-book waarin ik je uitleg hoe je blijvend gewicht kan verliezen en tegelijkertijd kan blijven genieten van eten.

Privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!

Wil jij ook graag een geweldige relatie met eten en je lichaam?


Zorg dan dat je regelmatig mijn tips krijgt, waarmee je direct aan de slag kan.

Meld je dus aan voor mijn 2-wekelijkse tips per email, die er voor gaan zorgen dat ook jij gaat genieten van eten en blij kan zijn met je lijf, niet door te diëten maar door een andere mindset over eten en je lichaam.

You have Successfully Subscribed!