fbpx

Grenzeloos

Vanaf een week voor Black Friday worden we gebombardeerd door aanbiedingen om dingen te kopen. De hele maand december staat in het teken van kopen. En dat heeft iets grenzeloos.

Begrijp me niet verkeerd: het kan heel interessant zijn om iets te kopen met een flinke korting, als dat iets is dat je nodig hebt. Maar de realiteit is natuurlijk dat er ook heel veel gekocht wordt, niet omdat het nodig is, maar omdat het kan…. Waardoor je misschien uiteindelijk eindigt met allemaal leuke spulletjes die je in een impuls hebt gekocht en waar je wellicht meer geld aan uit gegeven hebt dan je van plan was…..

Al dat lekker eten…

En zo gaat het precies met eten: december is de maand dat heel veel mensen “los gaan”: al dat lekkere eten! Van Sinterklaas (waar je al vanaf september voor kan gaan eten) naar Kerst en Oud & Nieuw, gelardeerd met de nodige borrels (al zal dat dit jaar wellicht iets minder zijn).

Ook hier gaat het precies zoals met het kopen: je eet het allemaal omdat het zo lekker is en omdat het kan. En begin januari zit je met de gebakken peren (leuke metafoor in het kader van eten 😊): al die extra kilo’s. En dus ga je met frisse tegenzin WEER op water en brood in januari: niet meer snoepen, geen alcohol, alle koolhydraten in de ban en een nieuw abonnement op de sportschool.

Herkenbaar? Irritant? Frustrerend? Om moedeloos van te worden?

 

Als je iets anders wil…

Maar waarom blijf je het dan elk jaar weer opnieuw doen? Als je telkens hetzelfde doet, krijg je ook telkens dezelfde uitkomst. Dus als je iets ANDERS WIL, moet je iets ANDERS DOEN.

Want ook ik geniet van de feestdagen en al het lekkers, maar niet grenzeloos. Dus ik hoef gelukkig niet op dieet in januari.

En wil jij het ook echt anders doen dit jaar, plan dan nu nog een vrijblijvend gesprek met me in, zodat jij het anders kan aanpakken dit jaar, ik heb nu nog een paar plekken vrij. Want HOPEN dat het deze keer misschien wel meevalt, is je kop in het zand steken en dat weet jij ook!

 

Waarom plan je niet gratis een vrijblijvend gesprek met in, waarin ik samen met jou kijk hoe het geheim voor jou kan werken.

 

Wil jij ook graag genieten van eten en tevreden zijn over je lichaam?

Download dan hier mijn e-book waarin ik je uitleg hoe je blijvend gewicht kan verliezen en tegelijkertijd kan blijven genieten van eten.

Privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!

Wil jij ook graag een geweldige relatie met eten en je lichaam?


Zorg dan dat je regelmatig mijn tips krijgt, waarmee je direct aan de slag kan.

Meld je dus aan voor mijn 2-wekelijkse tips per email, die er voor gaan zorgen dat ook jij gaat genieten van eten en blij kan zijn met je lijf, niet door te diëten maar door een andere mindset over eten en je lichaam.

You have Successfully Subscribed!