fbpx

Online Programma

EEn GEWELDIGE RELATIE MET ETEN EN JE LICHAAM

Herken jij je hierin?

R

Elke keer neem je je voor om komende maandag echt te beginnen! Dan is het afgelopen met snoepen en snaaien en ga je op water en brood! In de aanloop er naartoe neem je het er nog even lekker van, want straks mag het niet meer, maar tegen de tijd dat het maandagavond is, vraag je je al wanhopig hoe lang je dit gaat volhouden….

R

In de spiegel kijken doe je inmiddels zo min mogelijk en zeker niet naar je lichaam. Je baalt er enorm van: die dikke buik, dikke billen, overal zie je dingen die je niet aanstaan en je broek zit ook weer te strak, weer een maat groter….

R

Vroeger was je een kei in afvallen: als jij de knop omzette, dan ging je ervoor! Je hield het dieet moeiteloos vol, leuk was het natuurlijk niet, maar hé, je viel makkelijk 10-15 kilo af en dan al die complimenten die je daarover kreeg: je was helemaal in de wolken en voelde je top. 
Maar nu: het lijkt wel of ze vastgelijmd zitten die kilo’s, het gaat er gewoon niet meer af….

R

Al die diëten en voedingsadviezen, je wordt er mee dood gegooid en allemaal suggereren ze dat het makkelijk is en de kilo’s er vanzelf afvliegen.
Je weet wel dat het zo simpel niet is, maar toch trap je er telkens in, want je wil het zo graag. Dus heb je weer een nieuw boek, dieet of set pillen aangeschaft, uiteraard zonder het gewenste resultaat…

R

Je partner probeert je te helpen door te zeggen: “Zou je dat nou wel doen, schat, je probeert toch af te vallen?”, als je net na een interne discussie met jezelf besloten hebt om 1 koekje te nemen… Je weet wel dat hij het goed bedoelt (toch?), maar het werkt voor jou als een lap op een rode stier en je snauwt: “Dat bepaal ik zelf wel!” Maar ondertussen voel je je betrapt en slecht over jezelf.

R

Als je nou maar gewoon 10-15 kilo lichter zou zijn, dan zou alles opgelost zijn… toch? 
Terwijl je door je jaren allang hebt ervaren dat het zo simpel niet is. Die kilo’s eraf krijgen is 1 ding, maar ze eraf houden, is nog even iets anders. En tot heden is dat nooit blijvend gelukt, want anders zat je dit niet te lezen toch?

R

Je vraagt je af hoe het kan dat je op je werk en in je verdere leven alles prima op de rit hebt, maar dat het je niet lukt om je gewicht onder controle te krijgen.
Je weet heus wel wat gezond eten is en ook dat je niet te veel moet eten. Je weet het allemaal, maar waarom lukt het je dan niet? Je vindt jezelf een slappeling dat je het niet volhoudt.

Hoe moeilijk kan het nou zijn, het is toch gewoon een kwestie van wilskracht en doorzetten?

Was het maar zo simpel! 
En zo simpel is het dus niet, anders had je dit toch allang gefixed?

Hoe zou het voor je zijn als…

Je nooit van je leven meer op dieet hoeft! De opluchting, de verlossing van die dwingende gedachten over eten, die je de hele dag beheersen.

Eten weer gewoon eten wordt, waar je van kunt genieten, zonder die eeuwige strijd in je hoofd.

Een borrel weer een gezellige borrel is, of een etentje gewoon over de gezelligheid gaat. Als je niet meer hoeft te wikken en wegen of je wel of geen stuk taart neemt op die verjaardag. 

Je weer in de spiegel kan kijken naar je eigen lichaam en tevreden kan zijn met wat je ziet, ook als je niet superslank bent. Dat je kan zien hoe mooi je bent.

Je weer vertrouwen voelt in je lichaam, dat je gaat luisteren naar de signalen die je lichaam je geeft en dat je voelt dat je er goed voor WIL zorgen.

Je weer gaat genieten, gaat LEVEN! Zelfvertrouwen voelt en vandaar uit de juiste keuzes kunt maken. De rust die dat geeft is zo heerlijk!

Dat is mogelijk als je nu start!

In een programma van 10 weken ga je leren een einde te maken aan die eindeloze strijd tegen de calorieën, tegen de kilo’s, tegen je lijf, een einde aan het gevecht tegen jezelf!

Elke week komt er een nieuwe module met filmpjes vol informatie. Daarbij zitten telkens praktische opdrachten waar je direct mee aan de slag kan en die je helpen om je mindset te veranderen. 

Gedurende het gehele programma kun je mij vragen stellen via de mail.

Aan het eind van het programma is er een 1-op-1 coachingsessie via Zoom met mij, waarin je vragen die je nog hebt of dingen waar je mee zit, aan mij kunt voorleggen, om de puntjes op de i te zetten.

Wanneer je het programma hebt doorlopen, zal je:

R

Eten niet langer als je vijand beschouwen, maar een bron van voeding en plezier: je eet om je lijf te voeden, om je goed te voelen en om ervan te genieten!

R

Weten wat je lijf nodig heeft qua calorieën en voedingstoffen en het dat ook geven.

R

Luisteren naar de signalen die je lijf geeft als het gaat om honger en verzadiging en daar naar handelen.

R

Het verschil weten tussen hoofdhonger en fysieke honger, waardoor je niet gaat snoepen en snaaien als je eigenlijk behoefte heb aan iets heel anders.

R

Alleen nog maar dingen eten die je echt lekker vindt (en geloof me: als je echt gaat proeven, blijken best veel dingen lang niet zo lekker als je dacht).

R

Vertrouwen leren krijgen in je lichaam en er graag goed voor willen zorgen.

R

Aandacht schenken aan je emoties, ze serieus nemen en ze niet proberen te verdringen of vermijden met eten of drinken.

R

Jezelf liefdevol en met respect behandelen en ook zo tegen jezelf praten.

Na dit traject ga je nooit meer op dieet

Kun je weer gewoon gaan genieten en heb je vertrouwen in je eigen lijf .

Hoe fijn is dat! Jouw investering in deze ommekeer bedraagt € 697,00.

Veelgestelde vragen

Lees er meer over

Hoe kan je nou afvallen als je niet een bepaald eetpatroon krijgt voorgeschreven?

Gangbare diëten gaan uit van calorie-restrictie. Probleem daarbij is dat het gaat om een onnatuurlijke situatie die je vol moet houden. Uiteindelijk loopt dat bijna altijd mis. Geen mens houdt het vol om zich altijd in te houden. Zo ontstaat het jo-jo-en. Bij dit programma gaat het in eerste instantie helemaal niet om een ander eetpatroon, maar juist om een andere mindset tegenover je lijf en eten. Door die andere mindset, ga je anders eten en daarmee ook geleidelijk afvallen.

Daarnaast leer je in het programma ook om te kijken naar wat jouw lichaam nodig heeft en daar je eten op af te stemmen. Want natuurlijk is het zo dat als je structureel te veel eet, je zal aankomen, ook al is dat eten supergezond.

Hoe werkt dit programma dan?

Door een andere mindset leer je anders naar je lijf en eten kijken. In plaats van je lijf als de vijand te zien, wordt het je bondgenoot, waar je goed voor wilt zorgen. Daardoor leer je veel beter wat je nodig hebt en ga je vanzelf anders kijken naar wat je erin stopt en dus naar wat je eet.

In de verschillende modules wordt je stap voor stap meegenomen door de verschillende onderdelen. Hierdoor voeg je telkens wat kennis toe en door de bijbehorende opdrachten pas je die kennis telkens toe en zo kom je steeds verder in het veranderen van je mindset.

Krijg ik 1-op-1 coaching als ik online programma volg?

Bij het online programma zit elke eerste woensdag van de maand een Facebook Live, waarin je de gelegenheid krijgt om jouw vragen direct aan mij te stellen.

Verder is er aan het eind van het programma een 1-op-1 coachingsessie met mij, waarin je mij al je vragen kunt stellen en coaching kan krijgen op specifieke stukken die je nog lastig vindt.

 

Hoe lang duurt het voor ik ga afvallen?

Dat hangt er een beetje vanaf hoe snel je je een andere mindset eigen kunt maken, daar is ontzettend veel variatie is, omdat iedereen een andere relatie met eten heeft. De ervaring leert dat het afvallen vrij snel begint, maar wel veel geleidelijker gaat dan met een regulier dieet. Uit onderzoek blijkt echter dat mensen die geleidelijker afvallen, vaak veel beter op gewicht blijven dan mensen die via een crashdieet in korte tijd heel veel ineens afvallen. Dat is ook wel logisch, want met een crashdieet verander je niets wezenlijks aan je relatie met eten en je lijf, dus terugval is bijna onvermijdelijk. Daarbij zorgt een crashdieet ervoor dat je lijf in no-time leert om met zeer weinig voedsel toe te kunnen. Zodra je weer begint met “normaal” eten, gaat je lichaam alles wat je meer eet dan toen je op dieet was, opslaan als reserve voor de volgende periode van schaarste: de jojo-cyclus is geboren….

Hoeveel ga ik afvallen?

Dat hangt van een aantal factoren af: hoeveel wil je afvallen? Hoe ver zit je van een gezond gewicht af? Hoeveel tijd gun je jezelf? Maar vooral: wanneer ben je tevreden met je eigen lichaam?

 

Als ik vragen heb tijdens het programma, waar kan ik dan terecht?

Elke eerste woensdag van de maand geef ik een Facebook Live waarin je al je vragen kunt stellen. Kun je er live niet bij zijn, mail me van tevoren je vraag, die beantwoord ik dan in de Live en die kun je later weer terugkijken in de besloten Facebookgroep die bij het programma hoort.

Toch liever 1-op-1 coaching?

Plan hier een gratis kennismakingsgesprek met mij in

Wil jij echt de diepte in om jouw persoonlijke issues bij de wortel aan te pakken en daar directe en intensieve 1-op-1 coaching op te krijgen? Dan is mijn individuele traject misschien iets voor jou. 

Wil jij ook graag genieten van eten en tevreden zijn over je lichaam?

Download dan hier mijn e-book waarin ik je uitleg hoe je blijvend gewicht kan verliezen en tegelijkertijd kan blijven genieten van eten.

Privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!